Wie zijn wij

wiezijnwij

Hoi! Superleuk dat je een kijkje neemt op onze blog. Wij zijn twee jonge dertigers met een passie voor DIY projecten in de breedste zin van het woord. Beide zijn we getrouwd, mama en wonen we in Brabant. In 2006 hebben we met een aantal meiden een carnavalsclub opgericht en sinds die tijd zijn we vriendinnen. Hier hebben we de basis gelegd voor onze creatieve ideeën en sindsdien, als we tijd over hebben in ons drukke bestaan, maken we de dingen die we leuk vinden het liefst zelf.

Voor de bruiloft van Kim (waar Helen ceremoniemeester was samen met een ander vriendinnetje)  hebben we bijvoorbeeld zelf de corsages en het ringenkussen gemaakt. Toen we mama werden maakten we allerlei accessoires voor in de babykamer. En dus ook ieder jaar een nieuwe carnavalsoutfit. Waarom kopen als je het zelf kunt maken, zoveel leuker en persoonlijker!
Sinds 2014 volgen we ook naailessen waarbij we onze creatieve kant met stof verder aan het ontdekken zijn: hippe kussens voor op de bank, een persoonlijke vlaggenlijn voor de verjaardag van onze kinderen, een gave bodywarmer, een tasje van oude jeans, we worden er helemaal happy van.

Daarom zijn we deze blog ook gestart, om de DIY’s waar wij happy van worden met jullie te delen. Enerzijds schrijven we over onze eigen DIY’s, anderzijds laten we ons inspireren door anderen.  Op onze site zul je allerlei artikelen vinden over  DIY projecten, uitgebreidere tutorials voor DIY’s, maar bijvoorbeeld ook reviews van producten die je kunt gebruiken voor een DIY project. We hopen je te inspireren om zelf ook aan de slag te gaan met het maken van bijvoorbeeld interieuritems, speelgoed, cadeautjes en fashion. Maar vooral have fun!

” Do more of what makes you happy “

Veel liefs, Helen & Kim

 

 

Hip by yourself