Femz DIY pakket

hip 4

Onlangs ontvingen we een mailtje van FEMZ. Ze vroegen of wij een review wilden schrijven over één van hun DIY pakketten. We waren erg vereerd! Voor het eerst werden we benaderd om zoiets te doen…echt wel heel gaaf!

Op hun site femzshop.nl kun je leuke DIY pakketten bestellen.  Met zo’n pakket heb je alles in één keer in huis om iets leuks te maken.  Wat ze verkopen is erg uiteenlopend. Neem maar eens een kijkje op hun site, wellicht zit er iets voor je tussen. Wij hebben het pakket “Photo on a Plate” gemaakt.  Niet moeilijk om te maken en zo klaar.

Het pakket bestond uit een houten broodplank, blauwe en zwarte verf,  lijm, knijper en een zwart-wit touwtje. Zelf moet je nog wel kwasten en schilderstape regelen. Op de site kun je zien wat er allemaal in het pakket zit en wat je zelf klaar moet leggen….zo kom je niet voor verrassingen te staan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De uitleg op het bijgevoegde stappenplan is duidelijk. Hieronder volgen wat foto’s van de stappen zoals wij deze hebben doorlopen.

hip 4
Broodplankje geverfd m.b.v. schilderstape en de blauwe verf

 

hip 4
Knijper zwart geverfd.
Knijper op het plankje gelijmd en het touwtje vastgemaakt
Knijper op het plankje gelijmd en het touwtje vast geknoopt.

Het plankje heeft bij Helen in huis een plekje gekregen op de slaapkamer van Luuk.  De blauwe verf kleurde goed bij het behang wat hij op zijn kamer heeft. De kleur blauw die meegestuurd wordt is wel erg persoonlijk en niet een heel erg gangbare kleur. Het moet maar net in je interieur passen.  Maar bij ons kwam hij goed uit de verf. Het kaartje maakte het geheel helemaal af.  Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een foto. Een zwart/wit foto lijkt ons er erg goed bij passen.

hip 4

We vonden het superleuk om een eerste review te mogen schrijven en fotograferen. FEMZ nogmaals bedankt voor het benaderen van ons blog.  Na deze ervaring staan we zeker open voor nog meer van deze uitdagingen. Mocht je dit lezen en het lijkt je leuk dat wij iets over jouw product schrijven,  schroom niet om een mailtje te sturen naar info@hipby.nl.

Like & deel ons:

Geef een reactie