DIY Puzzel voor mama

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wanneer wij shoppen, dan gaan we standaard snuffelen bij  ‘The Flying Tiger’. Een winkel vol leuke kleine presentjes met een knipoog.  We gaan nooit zonder iets leuks naar buiten. Tijdens de laatste keer winkelen kochten we deze DIY puzzel. Het idee voor een moederdagcadeau ontstond meteen. Sinds dat we moeder zijn vinden we niets leuker dan een eigen gemaakt cadeau van onze kleintjes te krijgen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psssst, het is natuurlijk niet de bedoeling dat wanneer je dit als moeder leest, je dit gaat maken met je spruit voor Moederdag. Maar we hopen stiekem dat er vaders, opa’s en oma’s zijn die dit lezen en dat we hen op een idee kunnen brengen om iets leuks voor mama te maken.

Hoe maak je deze Moederdag DIY?

Veel heb je niet nodig voor deze  DIY. Je koopt bij ‘The Flying Tiger’ de DIY puzzel.  Met een zwarte stift kun je er een tekening op maken. We kozen voor een makkelijke afbeelding…tekenen is niet onze sterkste kant ;-). Een kom hielp ons bij het maken van de mooie ronde cirkel. Je kunt er ook voor kiezen om geen tekening erop te maken. Dan kun je  je kleine Picasso meteen los laten gaan met stiften, wasco en potloden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wanneer de puzzel is ingekleurd kun je de hem uit elkaar halen. Pak hem in samen met het karton waar de puzzel in lag. Een gegarandeerd succes bij mama!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wil je nog meer inspiratie op doen voor Moederdag? Lees dan bijvoorbeeld het blog “Black & white cactus” of kijk eens bij de Krijtfles

Veel plezier met knutselen!

Love your mom, she’s a limited edition

Like & deel ons:

Geef een reactie