Pimp je WC….deel 2

3

Na het “krukje van steigerhout” in het toilet van Kim, is het nu ook tijd voor een opknapbeurt in het kleinste kamertje van Helen. We geven je weer een leuk idee om je toilet een nieuwe look te geven in, “Pimp je WC deel 2″…..

Toen ik in mijn huisje kwam wonen was mijn favo kleur paars. Deze kleur ben ik, na 6 jaar,  langzaam het huis uit aan het werken. Tijd voor nieuwe kleuren in ons interieur! Nu is het toilet dus aan de beurt. De glazen met paarse kaarsen zijn de kast in gegaan samen met het nep plantje van de IKEA.

Voor

Maar dan? Ik wist dat ik een A4 poster wilde, maar wel eentje met een tekst die je niet zo vaak ziet. Ik kwam uit bij tekstposter.nl. Erg leuke site, met veel posters in de meest uiteenlopende categorieën en in allerlei verschillen maten verkrijgbaar.  Zelfs als je een eigen tekst op een poster wil hebben,  zullen ze dit voor je regelen.  Mijn keuze viel op “Frame your Memories”.  Naast het bloggen en DIY-fröbelen is fotografie ook een hobby van me, daarom leek hij me erg toepasselijk. Ik werd meteen blij van de tekst toen ik het zag. Dus zonder twijfel, meteen besteld. Na vier dagen lag hij op de mat.

Maar met alleen de poster was het nog niet af. Ik ben gaan shoppen bij de Xenos. Daar kocht ik de fotolijst en het houten en de 2 betonnen huisjes.  De woonkettinkjes heb ik zelf gemaakt, omdat ik niets naar mijn zin gevonden kreeg (wil je ze ook maken, check: korte woonketting)

Na
Na

Na wat verschuiven en weer veranderen is dit het resultaat geworden. Ik ben er helemaal blij mee.  Heb jij ook een hoekje in huis dat je wil veranderen? Hopelijk heb ik je op een idee kunnen brengen.

betonnenhuisje  lijst   huisje

 

 

 

Like & deel ons:

Geef een reactie