De Swan Market

© de fotomeisjes
Picture by Swan Market.nl

Afgelopen zondag hebben wij een bezoekje gebracht aan de Swan Market in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Wat een fantastisch evenement is dat. Echt een aanrader! Waarom dan zul je denken? Nou daar komt ie….

De Swan Market is een lifestyle markt met een heel divers, en voornamelijk creatief, aanbod van handgemaakte sieraden en accessoires tot kids items, vintage, betaalbare kunst en toffe interieur items. Doelstelling van het event is om een platform te bieden voor nieuwe of opkomende ontwerpers, DIY-ers en startende ondernemers en dat maakt dat je er andere producten vindt dan op een “standaard braderie of markt”. Opvallend is ook hoe enthousiast de standhouders hun waar aanprijzen of er simpelweg over vertellen. Dan hebben we het nog niet eens gehad over het jummie  eten dat je er kunt krijgen in voornamelijk authentieke food trucks.  En dat trekt een enorm leuk en divers publiek aan dat vooral veel plezier heeft. En oh ja, mocht je je kids willen meenemen, ook daar is aan gedacht.

Ooit is het ontstaan als een wat intiemer concept in leegstaande winkelpanden in Rotterdam, maar nu breidt het zich steeds meer uit (in zowel frequentie als in locaties). Nog steeds echter een evenement met een goede vibe. Kortom, een mega gezellig (mid)dagje weg dat wij vooral gebruikt hebben om DIY inspiratie op te doen en ja, ook wij hebben ons natuurlijk laten verleiden tot het aanschaffen van een aantal leuke producten en het proeven van een aantal lekkernijen :).

Hieronder een aantal pics van onze shop resultaten. Houd ons blog in de gaten voor DIY projecten waarin we de producten zullen toepassen! En mocht het je leuk lijken om ook een keer te gaan, check dan de agenda op de site van Swan Market.

hip 4
Canvasdoek geshopt bij Mo-Ca, knijper is van Leuk & zo
hip 4
Ink pad geshopt bij Twenty somethin, de vrolijke knopen zijn van MijnPakkieAn en de knijpers en stoffen applicaties zijn van Leuk & zo

 

Like & deel ons:

Geef een reactie