Valentijnsdag inspiratie: de woonketting

hip 4

Je ziet ze momenteel in heel veel woonmagazines en  interieurwebsites: de woonkettingen. Een superleuk accessoire die je op allerlei manieren kunt toepassen in je interieur. Bijvoorbeeld ook om je slaapkamer een subtiel romantisch tintje te geven!

hip 4

Met klemmetjes (van de Hema) heb ik twee mooie kaartjes bevestigd aan onze woonketting (van by zenz) en als romantische finishing touch de tag met de tekst “with love”.

hip 4

Doordat de houten kralen neutraal van kleur zijn kunnen ze eigenlijk in ieder interieur worden toegepast. Je kunt de ketting ophangen met klemmetjes zoals ik heb gedaan en er wisselende items aan bevestigen. Je kunt hem daarnaast ook  in combinatie met een stolp in je pronkkast neerleggen of (zonder klemmetjes) ophangen naast je fotolijstjes om die nog meer te benadrukken. Kortom, een multifunctioneel styling object!

Extra leuk als je je woonketting helemaal zelf kunt maken. Op allerlei sites voor hobby benodigdheden kun je de kralen bestellen.  Maar ook heel handig: een DIY-pakket om je woonketting eenvoudig zelf te maken. Bijvoorbeeld te vinden op de superleuke site van Imakin DIY design . In het pakketje zitten alle materialen om een ketting te maken met een stap-voor-stap instructie erbij.

Hopelijk hebben we je wat leuke tips kunnen geven om jouw Valentijn te verrassen! Hoe romantisch is het om een zelfgemaakt cadeau te geven waar je liefde en aandacht aan hebt besteed?! Daarmee laat je zien dat je echt om iemand geeft.

Have a lovely Valentine!

hip 4

Like & deel ons:

Geef een reactie