That’s a wrap!

foto3a

Geef jij ook graag cadeaus weg? Vind je het ook zo leuk als iemand helemaal blij wordt van jouw cadeautje? Maar vind je het nog leuker om het zo mooi mogelijk in te pakken, zodat iemand helemaal nieuwsgierig wordt naar wat er nu echt in het cadeau zit?  Of ben je op zoek naar manieren om cadeautjes creatief en origineel in te pakken? Dan vind je hier, zoals beloofd in ons vorige blog, inpakinspiratie….

For a girl:

kado2

Meiden zijn dol op roze en felle kleuren. Wat is nu leuker dan zo’n fleurig cadeau te krijgen? Dan voel je je toch echt jarig! Het cadeaupapier komt van de Flying tiger, de washi tape vlaggetjes (zelf geknipt) en het jute touw zijn van de Hema. De tule uit eigen collectie maakt de meisjeslook helemaal af.

For a boy:

kado3

Jongens zijn wild van auto’s. Misschien verklapt de auto on top al wat over de inhoud van het cadeau….maar het blijft spannend! Dit stoere jongenscadeau is verpakt met papier van de Flying tiger. Het zwarte papier (met wit potlood kun je de streepjes erop tekenen) en het autootje zijn uit eigen collectie.

Black and white:

kado1

Pak je cadeautje helemaal in zwart-wit kleuren in.  Met dit cadeaupapier van Xenos, zwart/wit touw, een gave sticker (wij kozen voor de “love” sticker) en een knoop uit de eigen knopen verzameling zit je altijd goed als je je mam of een vriendinnetje wil verrassen!

Moustache:

wc rol 1wcrol2wcrol3

hip 4wcrol4wcrol5

Alvast een ideetje voor Vaderdag met thema “moustache”. En hoe leuk is het om ook je cadeaupapier helemaal zelf te maken… Heel simpel: een wc-rol, washi tape (Hema), knijper (gevonden bij de Flying tiger) en een kartonnen label met handgeschreven tekst voor papa. Volg de foto instructie om de cadeauverpakking stap voor stap te maken.

Veel plezier met het geven van je cadeau!

 

 

Like & deel ons:

Geef een reactie