Diamonds on the wall

hip 4Hoi, meet my little happy place! Wat was ik blij toen we in ons een nieuwe huis een inloopkast konden realiseren in de slaapkamer. A dream came true! Hij is weliswaar klein, maar heel praktisch. Op de nog vrije muur wilde ik graag een plekje creeren voor sieraden, tasjes en andere accessoires (let op guys: ook jullie stropdassen, riemen of horloge kunnen hier een plekje krijgen). Het moest alleen niet te veel ruimte innemen, anders loop je er elke keer tegenaan.

Zo ontstond een idee waar wij DIY-ers helemaal happy van worden: bestaande dingen omtoveren naar een nieuwe toepassing. Geen idee eigenlijk waar het normaal voor wordt gebruikt, iets heel technisch denk ik (guys help please!!), maar het is heel simpel en makkelijk te bevestigen: een wit gaaspaneel van de bouwmarkt. Ophangen met vier kleine krammetjes op de hoogte die jij handig vindt. Niets boren, alleen hamertje tik! En oh ja, een waterpas, zodat je zeker weet dat hij recht hangt. Voila, daar is je wandrek voor al jouw diamantjes.

Zie de foto’s voor het resultaat.  Een stoer inspiratiebord, waar je ‘s ochtends, of ‘s avonds voor je op stap gaat, je outfit samenstelt en je bijpassende accessoires uitkiest. Ook handig om reminders voor die dag op te hangen. Ter decoratie heb ik een houten woonketting en een aantal kaarten met toffe spreuken van By Zenz toegevoegd. De klemmetjes voor het ophangen van de kettingen zijn van Hema. De knijpertjes om onder andere de kaarten te bevestigen zijn van de Flying Tiger.  Je clutches of andere kleine tassen kun je er gemakkelijk aan knopen.

Dus mannen aan de slag, scheelt een hoop rond slingerende sieraden van je vriendin/vrouw ;).

hip 4
-x- Kim

 

 

Like & deel ons:

Geef een reactie