Wandvlinder

vlindersite2metrandkopie

Je kent het wel. Kinderkamer klaar, je bent heel gelukkig met het gekozen behang en de inrichting, maar wat moet je nu aan de muur hangen?

Dat was bij mij ook het geval. De babykamer was af, op de wanddecoratie na.  De kleuren van het behang waren neutraal, ik wilde het kamertje zo inrichten dat het zowel voor een jongen als voor een meisje leuk zou zijn. Tijdens mijn verlof koos ik voor de vlinder en heb ik hem op mijn gemakje gemaakt.  Omdat ik het zo leuk vond om te doen, heb ik een tweede vlinder in elkaar geknutseld.  Inmiddels heeft Luuk een nieuwe slaapkamer en vult Fenne zijn oude ledikantje, maar ook zij slaapt nog heerlijk onder de vlinder.

Hopelijk heb ik je op een idee kunnen brengen en laat je deze vlinder op de muur van je kinderkamer pronken.  Check onze tutorial  ‘wandvlinder’ onder het kopje kids en maak je DIY wanddecoratie.

-x- Helen

 

Like & deel ons:

Geef een reactie