Ontdek je plekje in blog land

default_pinterest

HipBY is nu een paar dagen oud en we worden steeds meer wegwijs in het bloggen. Lieve mensen, hadden we al gezegd dat we het gaaf vinden dat we zoveel leuke reacties hebben ontvangen?! Het is gewoon overweldigend, we hebben heel de dag een big smile op ons gezicht.

Om alle DIY’s te kunnen blijven delen met jullie en te ontdekken wat er nog meer mogelijk is, hebben we blog land (en de sociale media) default_twitterverder verkend. Vanaf nu zijn we te volgen via Twitter (@HipByYourself of klik hier rechts op de Twitter button), Pinterest  en je kunt je ook inschrijven op onze mail updates (vul hier rechts in het grijze kader je mailadres in bij “abonneer je op dit blog via email”). Echt wel hip he :).

default_facebook  Dus wie weet tot ziens! Ennuh, ben je ook al besmet met het DIY virus??!

-x- Helen & Kim

 

Like & deel ons:

Geef een reactie