Juffies bedankt!

hip 4

Jaren vliegen voorbij, zo ook bij ons.  Afgelopen week was het de laatste week voor Luuk op het kinderdagverblijf.  Tijd voor de basisschool (spannend!!).  Wat heeft hij een super tijd gehad met zijn vriendjes en vriendinnetjes.  Hij zegt iedere avond, voor het slapen gaan, dat hij iedereen heel erg gaat missen bij de “kindjes” (zo noemt hij het kinderdagverblijf).  Bijna 4 jaar lang is hij verzorgd, vertroeteld en (mede) opgevoed door zijn juffen Lia, Petra en Loes.  Een bedankje is dan zeker op zijn plaats, vind je ook niet?

hip 4

HET ZIT D’ROP! Dat vonden we zo’n leuke tekst in combinatie met een potje drop. Dus dat werd het plan.  Bij de Ikea kochten we 3 weckpotjes en we sloegen bij de supermarkt 2 zakken drop in. De drop werd verdeeld over de potjes. Het enige wat nog restte was het maken van het label.  Kim maakte een hele toffe met behulp van de Silhouette Cameo (een snijplotter). Met een touwtje (gekocht bij Dille en Kamille) bevestigden we het label aan de pot.  Luuk heeft ze met veel liefde aan zijn juffies gegeven.

hip 4

Dit bedankje is echt makkelijk te maken. Ook als je geen cameo hebt natuurlijk. Een label is zo geknipt en een tekst staat er in een handomdraai op.  Als je kind wat ouder is, en hij kan schrijven, is het natuurlijk ook heel leuk om hem of haar de tekst zelf te laten schrijven.

Lieve juffen, Lia, Petra en Loes. Bedankt voor alles! Dikke kus Luuk. Ook namens mijn papa en mama. We gaan aan een nieuwe hoofdstuk beginnen.

Like & deel ons:

Geef een reactie