Einde vakantie, back to blogging

Ook voor ons was het even het moment voor een vakantiebreak.  Lekker genieten van vrije tijd met onze gezinnetjes, familie en vrienden en leuke uitstapjes maken. Het bloggen even helemaal loslaten, ook al kwamen er stiekem toch wel dingetjes voorbij waardoor we geïnspireerd raakten. Maar nee, even niets vertalen in een blog. Het vooral laten borrelen en opnemen in ons achterhoofd en  tadaa we zijn weer helemaal fris en fruitig en opgeladen met creatieve ideetjes en projectjes die we met jullie willen gaan delen de komende tijd.

Na een half jaar bloggen leer je ontzettend veel over wat bloggen inhoudt (door het vooral gewoon te doen en ook door blogs te lezen van andere bloggers), wat lezers inspireert en leuk vinden en vooral ook wat ze niet leuk vinden en welke kant we zelf op willen met onze site. Daarom zijn we als eerste aan de slag gegaan met het updaten van onze site.  Frisse nieuwe foto’s en een nieuwe lay-out op de homepage. We hopen dat jullie het mooi vinden?! Wij zijn er in ieder geval erg blij mee.

wiezijnwij

Ook hebben we twee nieuwe elementen toegevoegd aan het menu in de groene balk: “Events” en “HipBY likes”. Wij vinden het namelijk erg leuk om samen naar markten te gaan waar we ons kunnen laten inspireren door andere creatievelingen, nieuwe trends te spotten en natuurlijk om (handgemaakte) producten te kunnen shoppen. Daarnaast is het leren van nieuwe dingen of kennis te maken met nieuwe materialen en technieken ontzettend leuk om te doen. Het volgen van een workshop is daar de ideale gelegenheid voor. Het is ook nog eens gezellig om dit met je vriendinnen of je mam, zus en/of dochter te doen en je zult versteld staan van het resultaat dat je mee naar huis neemt!  Het leek ons daarom wel toepasselijk om de leukste events op DIY/creatief gebied te verzamelen en in een handig overzicht op de site te zetten. Heb je tips voor toffe events die nog gaan plaatsvinden in 2015 of wil je graag jouw DIY event promoten op onze site, laat het ons vooral weten!

Events new

Met het onderdeel “HipBY likes” willen we jullie laten kennismaken met de sites/shops waar wij onze materialen bestellen of waar wij ideetjes opdoen.  Met deze tips, in combinatie met onze blogs, hopen we jullie verder op weg te helpen bij het “zelf doen”. Want dat is toch echt het leukste. En iedereen kan het, dus ook jij!

Ook op knutselgebied zullen we nieuwe dingen met jullie gaan delen.  We staan dan ook te trappelen om deze te laten zien, maar wat het is verklappen we nu nog even niet. Hou dus vooral ons blog  in de gaten ;).

We vinden het in ieder geval superleuk dat je ons blog weer hebt bezocht en heb je nog tips voor gave DIY-projecten of andere creatieve items die je terug wilt zien op de site, let us know!

Do what you love, love what you do!

Like & deel ons:

2 gedachten over “Einde vakantie, back to blogging”

Geef een reactie