Een beetje feest!

Zo bedenken we in de winter van 2014 dat we samen een blog gaan starten, wat op 4 januari 2015 werkelijkheid werd. En zo zijn we al weer een half jaar verder en is het hoog zomer.  Wat ons betreft een reden om eens terug te blikken op ons afgelopen half jaar.

Het afgelopen half jaar hebben we veel plezier gehaald uit het maken van onze DIY-projecten. We werden steeds creatiever en slaan soms zelfs op hol…haha. Daarom is het maar goed, dat we elkaar hebben, dan remt de één de ander af.  Het schrijven van blogs vinden we ook erg leuk om te doen. Het is iedere keer weer een leuke uitdaging om een gezellig en duidelijk stukje tekst voor jullie te typen.

Om te vieren dat ons blog sinds 4 januari online is, kozen we er voor om samen een photoshoot te doen.  Deze foto’s wilden we graag op onze site gebruiken. We gingen op zaterdag 30 mei, door weer en wind, op pad…het scheelde niet veel of we hadden een flinke bui in ons nek.  Yvon heeft onze foto’s gemaakt. Ze is echt een aanrader als je leuke foto’s wil van je vriendinnen, gezin, kids of bruiloft.  Check haar website liefsyvonfotografie.nl! We zijn benieuwd wat jullie van het eindresultaat vinden.

6resolutie

9resolutie

1resolutie

Ons cadeau van ons voor jullie is onze Top 3! DIY projecten. Graag delen we met jullie onze favorieten van de afgelopen zes maanden.  Dit zijn de DIY projecten waar we van geleerd hebben en waar we echt heel blij van werden. Door op de groene link te klikken kom je meteen bij het juiste blog.

Onze nummer 3: Krijtfles voor kids

krijtfles3

Het maken van de deze krijtfles bracht ons voor het eerst in contact met gesso en krijtverf.  Heel leuk om met de kids te maken. Met een mooie bloem erin zal het zeker in de smaak vallen als cadeau voor opa, oma, papa, mama, meester of juf.

Onze nummer 2: Babyfun met flexfolie

hip 4

Daar was ineens de flexfolie. Bestaat natuurlijk al langer, maar wij hebben er dit jaar kennis mee gemaakt. Hiermee kun je de leukste dingen pimpen: rompertjes, vlaggenslingers, t-shirts enz.  We zijn er zo’n fan van, dat we een Cameo Silhouette hebben aangeschaft en zo kunnen we de meest leuke dingen uitsnijden.

NUMMER 1! JEANS VLAGGENLIJN!

hip 4

Onze nummer 1 is toch wel de vlaggenlijn in alle soorten en maten. Het blijft leuk om steeds weer een andere te maken en deze dan op verschillende manier te voorzien van applicaties.

We willen jullie bedanken voor het bezoeken van ons blog dit half jaar en hopen jullie ook het aankomende half jaar weer hier te ontmoeten. We zullen jullie in de toekomst nog meer leuke blogs en DIY projecten te laten zien. Op naar 4 januari 2016…dan vieren we ons eerste jubileum.

Have a lovely summer!

Liefs Kim en Helen

 

 

 

 

 

Like & deel ons:

Geef een reactie