HipBY goes Live!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2015 is nu 4 dagen oud.  De kerstboom is de deur uit, alle oliebollen zijn dan nu toch echt op (wij kopen er altijd te veel). Maar voor ons wel weer een reden voor champagne. Vandaag laten we onze uitdaging werkelijkheid worden.

Na maanden van brainstormen, over en weer appen en bellen, is het vandaag dan eindelijk zover: “HipBY is geboren”. Wow, wat een gaaf moment dat ons DIY blog nu echt online is en ook wel erg spannend….!

Zoals na elke geboorte is er voor ons nog een hoop te ontdekken en te leren. Maar we hopen ook nu al leuk leesvoer voor jullie te publiceren en in de loop van de tijd volwassen te worden als blog.

We maakten er een officieel moment van door de kurk te laten  knallen en samen op de entertoets  te drukken zodat de website live kon gaan.  Met onze mannen en kids proostten we op onze uitdaging en op een mooi en creatief 2015.

Wij hopen dat we jullie veel leuke ideeën op kunnen laten doen met deze site. We hopen je te inspireren om zelf aan de slag te gaan met het maken van onder andere interieuritems, speelgoed, cadeautjes en fashion. Want wat is er nou leuker dan HIP by yourself gemaakte dingen?! Lees op je gemak onze blogs en neem ook een kijkje bij de tutorials. En vergeet vooral niet om een reactie achter te laten, we zijn erg benieuwd wat jullie van het resultaat tot nu toe vinden!

Have a creative 2015!

Liefs Kim en Helen

 

Like & deel ons:

8 gedachten over “HipBY goes Live!”

  1. Wauw! Wat een super leuke start van het nieuwe jaar. Ziet er goed uit meiden. Heel veel succes en creativiteit dit jaar! Op naar veel creaties en blogs. Ik ben fan.
    Liefs Femke

  2. Heej Helen en Kim,

    Wat ziet het er leuk uit!!! Succes verzekerd zou ik zeggen. Vind vooral die sjaal super!

    Succes met jullie “kindje”
    Ik ga jullie zeker in de gaten houden XXX

Geef een reactie